NARUDŽBA MARENDI

TJEDNA PONUDA TOPLIH MARENDI ZA VAN:
20.03.2017. - 24.03.2017

PONEDJELJAK:
20.03.2017.
UTORAK:
21.03.2017.
SRIJEDA:
22.03.2017.
ČETVRTAK:
23.03.2017.
PETAK:
24.03.2017.
MARENDA 1
Cordon blue
Pomfrit
Kruh 2 kom


Cijena za
gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 1
Paprikaš svinjski
Palenta
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 1
Juneći gulaš
Pirjana riža
Kupus salata
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 1
Špageti Bolonjez
Kupus salata
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 1
Pečena piletina
Pomfrit
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Pečena piletina
Đuveč
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Kosana štruca
Grašak u umaku
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Pržene srdele
Brokula s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Kobasice kuhane kranjske
Pekarski krumpir
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Rižoto od liganja
Zelena salata
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Mesne okruglice
Pire krumpir
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Pureći bečki
Pomfrit
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 3
Odrezak od tikvica
Miješano povrće s krumpirom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Pohani sir
Rezanci s brokulom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Salata od tune s tjesteninom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn


OBRAZAC ZA NARUDŽBU MARENDI:
Naručujem marendu broj:
Količina:

Ime i prezime:

*Željeni datum dostave:
Mjesto dostave:
Kontakt broj:
e-mail:

Na cafe pultu restorana Kampus marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 15:00, u ugostiteljskom objektu Reful marende se mogu preuzeti od pon-pet od 11:45 do 12:30, u ugostiteljskom objektu Uniri marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 12:45, u ugostiteljskim objektima Medicinar i Infuzija marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:15 do 13:00. Narudžbe se primaju do 10 sati.

NAPOMENA:
Za sva pitanja i izvanredne narudžbe pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.