NARUDŽBA MARENDI

TJEDNA PONUDA TOPLIH MARENDI ZA VAN:
16.01.2017. - 20.01.2017

PONEDJELJAK:
16.01.2017.
UTORAK:
17.01.2017.
SRIJEDA:
18.01.2017.
ČETVRTAK:
19.01.2017.
PETAK:
20.01.2017.
MARENDA 1
Pljeskavica
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 1
Bečki odrezak
Pomfrit
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu: 27,00 Kn
MARENDA 1
Svinjski paprikaš
Tjestenina
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 1
Juneći gulaš
Palenta
Kupus salata
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 1
Tjestenina s tunom i šampinjonima
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Junetina sa graškom
Pire krumpir
Kupus salata
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 2
Špageti Bolonjez
Kruh 2 kom




Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Pohani riblji štapići
Blitva s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Mesne okruglice
Pire krumpir
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Sarma
Pire krumpir
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Panirani pileći file
Pomfrit
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 3
Lazanje od povrća
Cikla salata
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Pohani celer
Rezanci s brokulom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Musaka od šampinjona
Salata od mrkve
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Pohani sir
Brokula sa rezancima
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn


OBRAZAC ZA NARUDŽBU MARENDI:
Naručujem marendu broj:
Količina:

Ime i prezime:

*Željeni datum dostave:
Mjesto dostave:
Kontakt broj:
e-mail:

Na cafe pultu restorana Kampus marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 15:00, u ugostiteljskom objektu Reful marende se mogu preuzeti od pon-pet od 11:45 do 12:30, u ugostiteljskom objektu Uniri marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 12:45, u ugostiteljskim objektima Medicinar i Infuzija marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:15 do 13:00. Narudžbe se primaju do 10 sati.

NAPOMENA:
Za sva pitanja i izvanredne narudžbe pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.