NARUDŽBA MARENDI

TJEDNA PONUDA TOPLIH MARENDI ZA VAN:
23.04.2018. - 27.04.2018

PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK
MARENDA 1
Panirani pileći file
Pomfrit
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 1
Špageti Bolonjez
Kupus salata
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Pljeskavica
Đuveč
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Pileći file na žaru
Rezanci s brokulom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 1
Pečeni oslić
Blitva s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Kobasice kuhane kranjske
Grah varivo sa tjesteninom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Pileće hrenovke
Fino varivo
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Pržene srdele
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Pečenice
Varivo ričet
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Juneći gulaš
Njoki
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 3
Tortelini sir  u umaku od šampinjona
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Pohani sir
Kupus u rajčici
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Lignje pržene
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 3
Lazanje od povrća
Cikla salata
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Odrezak od tikvica
Varivo od cvjetače
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn


OBRAZAC ZA NARUDŽBU MARENDI:
Naručujem marendu broj:
Količina:

Ime i prezime:

*Željeni datum dostave:
Mjesto dostave:
Kontakt broj:
e-mail:

Na cafe pultu restorana Kampus marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 15:00, u ugostiteljskom objektu Reful marende se mogu preuzeti od pon-pet od 11:45 do 12:30, u ugostiteljskom objektu Uniri marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 12:45, u ugostiteljskim objektima Medicinar i Infuzija marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:15 do 13:00. Narudžbe se primaju do 10 sati.

NAPOMENA:
Za sva pitanja i izvanredne narudžbe pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.