Radno vrijeme objekata prehrane SCRI 22.6-25.6.2018

Obavijest o provođenju natječaja

OBAVIJEST
o provođenju Natječaja za dodjelu subvencioniranog stanovanja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2018./2019.

 
Natječaj za dodjelu subvencioniranog stanovanja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2018./2019. (u nastavku: Natječaj) biti će objavljen u drugoj polovini mjeseca lipnja, odnosno 29. lipnja 2018. godine te će rok za dostavu molbi biti do 20. srpnja 2018. godine za slanje poštom, odnosno do 23. srpnja 2018. godine za osobnu dostavu.
Privremena rang lista bit će objavljena  03. kolovoza 2018. godine. Nakon objave privremene rang liste studenti mogu podnijeti pisani prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Žalbeni rok traje osam dana od dana objavljivanja Privremene rang liste. Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotriti će prigovore koji su zaprimljeni u navedenom roku te najkasnije u roku od 15 dana donijeti odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata te utvrditi i objaviti konačnu rang listu.
Naputak za useljenje u smještajne objekte Studentskog centra Rijeka biti će objavljen nakon objave konačne rang liste.
Konačna rang lista bit će objavljena najkasnije do 24. kolovoza 2018. godine.
Obavijest i navedeni datumi informativne su prirode i podložni su promjenama.
Navedeno vrijedi za studente koji će u statusu redovitih studenata prvi put upisati prvu godinu prve razine studija (tzv. brucoše) i sadašnje redovite studente viših godina studija.
NAPOMENA: Studentski centri OBVEZNI su, temeljem članka 25. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, od ukupnog broja smještajnih kapaciteta obnovljenih ili izgrađenih sredstvima iz Strukturnih fondova EU-a najmanje 50% ili prema postotku koji je definiran u potpisanome ugovoru o izgradnji objekta, namijeniti (rezervirati) za studente u nepovoljnom socioekonomskom položaju.
Studentski centar Rijeka zadržava pravo rasporeda ostalih studenata u studentska naselja.
Sve informacije i novosti vezane uz Natječaj pratite na našoj službenoj Internet stranici www.scri.uniri.hrte na našim Facebook profilima.
Ukoliko imate dodatnih pitanja i/ili nedoumica, slobodni ste obratiti se na e–mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radna vremena objekata SCRI

Poštovani korisnici usluge prehrane SCRI, od utorka, 8.svibnja 2018. nudimo naše usluge i u zgradi StepRi-a, u novootvorenom buffetu „Start“.
Dobro došli!
 

Radno vrijeme Student servisa tijekom zimske stanke

Novo radno vrijeme Student Shop-a

Poštovane studentice i studenti, stanari naselja TRSAT i svi koji boravite na Kampusu, od 1.12.2017. Student shop ne radi subotom, te novo radno vrijeme glasi:

ponedjeljak - petak od 8:30 do 15:30 sati
subotom i nedjeljom zatvoreno

Dobro došli!