Tražim posao

Poštovani alumni,

Studentski centar Rijeka omogućavao Vam je zapošljavanje tijekom studija. Sada, nakon što ste završili svoj preddiplomski/diplomski sveučilišni/stručni studij, želimo Vam i nadalje pomoći u ostvarenju kontakata s poslodavcima. Studentski centar Rijeka ima veliku bazu poslodavaca koji će moći pogledati vaše objave, a neki će se i sjetiti Vašeg marljivog rada kao studenta. Isto će moći vidjeti i svi ostali zainteresirani poslodavci.

Ispunite tablicu na način da najprije izbrišete uzorak upisan na desnoj strani i pošaljite nam na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ispunjene tablice uzeti će se u obzir i objaviti jedino ako su poslane s vlastitog AAI@EduHr korisničkog računa (e-mail adresa koju ste dobili na fakultetu). Slanjem e-mail-a suglasan sam da se moj životopis objavi na Facebook stranici https://www.facebook.com/mojakarijerascri-132500073814267/?fref=nf.
 
Slanjem e-maila smatramo da prihvaćate naše uvjete poslovanja.

Molimo Vas da dostavite samo one podatke za koje smatrate da ne ugrožavaju Vašu privatnost. Potencijalni poslodavac može Vam uputiti e-mail. Objavljene podatke uklonit ćemo u roku od 60 dana. Nakon toga svoje podatke možete ponovno poslati kako bi bili objavljeni.


Ime i prezime Ana Horvat
E-mail a.horvat@...
Mjesto stanovanja Rijeka
Godina rođenja 1987
Završena visokoškolska ustanova Tehnički fakultet, 5 godina
Smjer strojarstvo
Titula mag. strojarstva
Godina završetka studija 2010.
Vozačka dozvola B
Poznavanje stranih jezika engleski, kineski
Radno iskustvo posredstvom Student servisa Da
Od toga radno iskustvo u struci ili sl. Da