NARUDŽBA MARENDI

TJEDNA PONUDA TOPLIH MARENDI ZA VAN:
22.01.2018. - 26.01.2018

PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK
MARENDA 1
Pečena piletina
Đuveč
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Punjeni pileći file – Cordon blue
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 1
Pureći bečki
Blitva s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 1
Pečena svinjetina
Đuveč
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Pržene srdele
Blitva  s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Paprikaš s graškom
Pire krumpir
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Kotlet u povrću
Riža pirjana
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 2
Špageti Bolonjez
Kupus salata
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Kuhana junetina
Brokula sa tjesteninom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 2
Juneći gulaš
Palenta
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 3
Salata s piletinom i tjesteninom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Kosana štruca
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Kobasice kuhane kranjske
Varivo ričet
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Lazanje od povrća
Cikla salata
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Pohani celer
Miješano povrće s krumpirom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn


OBRAZAC ZA NARUDŽBU MARENDI:
Naručujem marendu broj:
Količina:

Ime i prezime:

*Željeni datum dostave:
Mjesto dostave:
Kontakt broj:
e-mail:

Na cafe pultu restorana Kampus marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 15:00, u ugostiteljskom objektu Reful marende se mogu preuzeti od pon-pet od 11:45 do 12:30, u ugostiteljskom objektu Uniri marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 12:45, u ugostiteljskim objektima Medicinar i Infuzija marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:15 do 13:00. Narudžbe se primaju do 10 sati.

NAPOMENA:
Za sva pitanja i izvanredne narudžbe pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.