NARUDŽBA MARENDI

TJEDNA PONUDA TOPLIH MARENDI ZA VAN:
20.11.2017. - 24.11.2017

PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK
MARENDA 1
Svinjski paprikaŠ
Palenta
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Pečena svinjetina
Kelj s  krumpirom
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Pureći bečki
Brokula s krumpirom
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 1
Punjeni pileći file –Cordon blue
Miješano povrće s krumpirom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 1
Pržene srdele
Blitva s krumpirom
Kruh 2 kom




Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Salata s  piletinom i tjesteninom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Špageti Bolonjez
Kupus salata
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Mesne okruglice
Pire krumpir
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Kosani odrezak
Grašak u  umaku
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 2
Pečeni oslić
Slani krumpir
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 27,00 Kn
MARENDA 3
Pohani sir
Rezanci s brokulom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Musaka od šampinjona
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Odrezak od tikvica
Fino varivo
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Tortelini sa sirom u umaku  od šampinjona
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn
MARENDA 3
Pohana cvjetača
Rezanci s brokulom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn


OBRAZAC ZA NARUDŽBU MARENDI:
Naručujem marendu broj:
Količina:

Ime i prezime:

*Željeni datum dostave:
Mjesto dostave:
Kontakt broj:
e-mail:

Na cafe pultu restorana Kampus marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 15:00, u ugostiteljskom objektu Reful marende se mogu preuzeti od pon-pet od 11:45 do 12:30, u ugostiteljskom objektu Uniri marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 12:45, u ugostiteljskim objektima Medicinar i Infuzija marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:15 do 13:00. Narudžbe se primaju do 10 sati.

NAPOMENA:
Za sva pitanja i izvanredne narudžbe pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.