Studentski centar Rijeka

Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Mogućnost korištenja prostora i opreme za roštiljanje

Međunarodni praznik rada 2022. godine bio je idealna prilika za otvorenje novog prostora za druženje studenata uz fino meso sa roštilja. Riječ je o prostoru iza paviljona 4 u Studentskom naselju Trsat koji je opremljen roštiljem, prikladnim sjedalicama i stolovima od prirodnog materijala, a u planu je postavljanje vanjskog sudopera sa vodom. Tom prilikom Služba za organizaciju slobodnog vremena studenata organizirala je cjelodnevno druženje za studente i radnike Studentskog centra Rijeka. Na meniju je bilo preko stotinjak porcija mesa. U svakom slučaju, dobre zabave i druženja nije nedostajalo, o čemu smo pisali i u Svjetioniku.

 

Nakon prvomajske roštiljade prostor i oprema ostaju studentima na korištenje. Prostor je na raspolaganju korisnicima smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka, a korištenje istog potrebno je pravovremeno prijaviti na recepciji Studentskog naselja Trsat.

Odgovore na sva dodatna pitanja o korištenju prostora i opreme za roštiljanje studenti mogu saznati na recepciji Studentskog naselja Trsat ili slanjem upita na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo