Planinarski Odsjek Index

Dobrodošao/la u planinarski kutak Studentskog centra Rijeka.

Ideja planinarenja došla je od studenata/ica kroz anketu „Što želiš raditi u slobodno vrijeme?“  te smo sukladno tome odlučili potpisati Sporazum o suradnji s Planinarskim društvom Kamenjak. Temeljem navedenog Sporazuma u PD Kamenjak Rijeka novoosnovan je Odsjek naziva – Index sa prvim pročelnikom Krunom Topolskim.

Svrha planinarskog Odsjeka Index je organizacija planinarenja za studente/ice, ali i djelatnike/ce Studentskog centra u Rijeci, Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci te njihovih obitelji. Osim izleta stvoreni su uvjeti i za daljnju suradnju na relaciji Kamenjak - Centar, a osobito u kontekstu zaštite okoliša te akcija čišćenja.

Svi koji žele upoznati prirodne ljepote našeg kraja kroz aktivnosti Odsjeka Index moraju se prethodno učlaniti u PD Kamenjak, a za učlanjenje je potrebno popuniti Pristupnicu za učlanjenje te platiti godišnju članarinu. Pristupnicu kao i podatke za plaćanje možete pronaći odmah ispod teksta. Popunjenu Pristupnicu kao i potvrdu o uplati možete poslati na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili doći osobno u ured PD Kamenjak svaki utorak od 19:00 do 21:00 sat.

Članstvom u planinarskom društvu možete ostvariti neke pogodnosti poput jeftinijih ulaznica u nacionalne parkove, jeftinije cijene smještaja u planinarskim domovima u RH, Sloveniji i BiH i sl.

*Ako ste član nekog drugog planinarskog društva i imate planinarsku iskaznicu s važećom markicom za tekuću godinu doborodošli ste slobodno s nama ići na sve izlete. Osim toga, svi koji se učlane u planinarsko društvo Kamenjak Rijeka mogu ići na ostale izlete koji se organiziraju u sklopu planinarskog društva.

 

PLANINARSKI IZLETI DO LJETA: 
     
      17. 04. 2021. - KAMPUS - MLIKARIČIN PUT - SV. ANA - KAMPUS

      15. 05. 2021. - ŠKRLJEVO - PONIKVE

      12. 06. 2021. - TUHOBIĆ

 


 Članarina za kalendarsku godinu iznosi:

*Odrasli – zaposleni -  120 kn

*Djeca/učenici/studenti -  70 kn

*Obiteljska

- za članove uže obitelji -   70 kn po osobi

Ako se prvi put učlanjujte u planinarsko društvo potrebno je platiti iznos za izradu prve iskaznice u iznosu od 15 kuna.

Članstvo vrijedi kalendarsku godinu, a dokazuje se planinarskom iskaznicom s ovjerenom markicom za tekuću godinu.


Skenirajete barkod ili uplatite članarinu putem uplatnice:

Žiro račun

Planinarsko društvo Kamenjak Rijeka

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

IBAN: HR1524020061100075497


Pristupnica za učlanjenje