Škola trčanja

 

JEDINSTVENA PRILIKA ZA STUDENTE SVEUČILIŠTA I VELEUČILIŠTA U RIJECI - Škola trčanja Atletskog kluba Kvarner

 

Studentski centar Rijeka je na sastanku koji je održan 18. siječnja 2022. godine dogovorio nižu mjesečnu cijenu sudjelovanja u školi trčanja za sve Studente Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci. U dogovoru sa Studentskim centrom Rijeka, Atletski klub Kvarner će studentima Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci uz predočenje x-ice ponuditi nižu mjesečnu cijenu sudjelovanja u Školi trčanja od samo 120,00 kuna, a koju će za prvih 30 studenata u potpunosti snositi Studentski centar Rijeka! Zato budi brz i prijavi se što prije!

 

Koji je cilj ove aktivnosti? Poticanje studenata na aktivno i redovito bavljenje sportom te potaknuti interes mladih za sport

Kome je namijenjena ova aktivnost? Škola trčanja namijenjena je svim studentima željnim rekreativnog trčanja, ali i naprednim trkačima

Što trebam učiniti? Prijavi se slanjem poruke elektroničke pošte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kada počinje Škola trčanja? Odmah

Do kada je planirana ova aktivnost? Do 30.06.2022.

Kada se održavaju treninzi? Tri puta tjedno (točni dani i termini dogovaraju se sa Atletskim klubom Kvarner)

Gdje se održavaju treninzi? Na stadionu Kantrida

Tko vodi treninge? Treneri kluba koji posjeduju licencu

Imaš dodatnih pitanja? Obrati se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Više informacija o Školi trčanja: https://www.akkvarner.hr/programi/skola-trcanja/