Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

SLOBODNO VRIJEME STUDENATA U SN TRSAT

MALI NOGOMET

Mali nogomet može se igrati na otvorenom igralištu Kampus (vojno igralište) ili na označenom prostoru u sklopu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi golove za mali nogomet te loptu za nogomet. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice

STOLNI NOGOMET

SCRI pruža mogućnost igranja stolnog nogometa. Informacije na recepciji.

STOLNI TENIS

Stolni tenis moguće je igrati ipred paviljona 4 gdje se nalaze dva stola za igranje stolnog tenisa. Oprema za igranje stolnog tenisa posuđuje se na recepciji uz predočenje domske iskaznice. Opremu je moguće posuditi svaki dan.

ŠAH

Na recepciji je moguće posuditi šahovsku ploču te figure za igranje šaha. Navedeno je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 6:00 do 22:00 sata.

PIKADO

SCRI pruža mogućnost igranja pikada. Pikado se nalazi u dnevnom boravku 1, i u dnevnom boravku paviljona 4 te u prizmelju paviljona 4.

BADMINTON

Badminton se može igrati na označenom prostoru u sklopu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi mrežu, rekete i loptice. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 6:00 do 22:00 sata.

KOŠARKA

Košarka se može igrati na otvorenom igralištu Kampus (vojno igralište) ili u dvorištu Studentskog naselja Trsat, a na recepciji je moguće posuditi loptu. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 6:00 do 22:00 sata.

GRANIČAR

Graničar se može igrati na označenom prostoru u sklopu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi loptu. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu rada recepcije.

ODBOJKA

Odbojka se može igrati na dva označena terena u dvorištu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi loptu te mrežu za odbojku. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice u vremenu rada recepcije.

RUKOMET

Rukomet se može igrati na otvorenom igralištu Kampus (vojno igralište) ili u dvorištu Studentskog naselja Trsat, a na recepciji je moguće posuditi loptu. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

VANJSKE SPRAVE ZA VJEŽBANJE

U Studentskom naselju Trsat trenutno je na raspolaganju pet vanjskih sprava za vježbanje. Tri sprave nalaze se ispred paviljona 4, a dvije ispod „glave“ paviljona 2. Iste se koriste slobodno, u bilo koje vrijeme i bez prijave na recepciji. S obzirom da nisu izložene padalinama, iste se mogu koristiti bez obzira na vremenske prilike.

TERETANA

Za sve informacije vezane za korištenje teretane korisnici smještaja mogu se obratiti osoblju recepcije ili upravi Studentskog naselja Trsat na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

BILJAR

Stol za biljar nalazi se u dnevnom boravku u paviljonu 1, a opremu za biljar (štapovi i loptice) je moguće posuditi na recepciji. Igranje biljara se ne naplaćuje.

DRUŠTVENE IGRE

Društvene igre moguće je, uz predočenje domske iskaznice, posuditi na recepciji Studentskog naselja Trsat. U Studentskom naselju Trsat u ponudi imamo društvene igre:

- UNO

- TIP TOWER

- HRVATSKA ALIAS

- PICTIONARY

- 5 SEKUNDI SEKUND

- SCOTLAND YARD

- MONOPOLY, SUPER ELEKTRONIČKO BANKARSTVO

- PARTY ALIAS

- ACTIVITY ORIGINAL

- TWISTER

- CATAN (osnovna igra)

- CATAN (osnovna igra, dodatak za 5. i 6. igrača)

- CATAN POMORCI (proširenje)

- KARTE ZA BELOT

- LET'S PARTY

- KARTE TRIESTINE

- AZUL

- TICKET TO RIDE EUROPE

- RISK, GAME OF THRONES

- KARTE ZA POKER

- SCRABBLE

- CATAN GRADOVI I VITEZOVI (proširenje)

- CATAN BLAGO, ZMAJEVI I ISTRAŽIVAČI (proširenje)

- STORY KOCKE

- YAMB

- JUNGLE SPEED


VESELICA

SCRI pruža mogućnost korištenja roštilj zone kraj paviljona 4. Sve informacije zatraži na email – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..Ostala ponuda

Osim navedenog, na recepciji SN Trsat je moguće posuditi i:

- Frizbi

- Komplet za streličarstvo: luk, strijelu i metu

- Pumpu za lopte

- Set reketa za tenis na pijesku

- Zmaj

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo