Studentski centar Rijeka

Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Mogućnost posuđivanja sportskih rekvizita i ponuda sporta u objektima smještaja

 

Svjesni smo važnosti sportskih aktivnosti i druženja te smo stoga svim studentima smještenim u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka omogućili posuđivanje raznih sportskih artikala, korištenje sportske i druge opreme te zajedničkih prostora na otvorenom i zatvorenom prostoru. Sportske artikle je, uz predočenje domske iskaznice, moguće posuditi na recepciji objekta smještaja.

 

Sportski artikli nabavili su se sukladno potrebama i željama studenata te Vas i dalje pozivamo da nam se javljate ako želite da kupimo dodatne/nove sportske artikle opremu. Svoje želje i prijedloge slobodno nam dostavite putem poruke elektroničke pošte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

1. Ponuda Studentskog naselja Trsat

Mali nogomet

 

Mali nogomet može se igrati na otvorenom igralištu Kampus (vojno igralište) ili na označenom prostoru u sklopu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi golove za mali nogomet te loptu za nogomet. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Stolni nogomet

 

Stol za stolni nogomet nalazi se u prizemlju restorana Kampus, a loptice je moguće posuditi na recepciji. Igranje stolnog nogometa se ne naplaćuje. Loptice je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

 

Stolni tenis

 

U Studentskom naselju Trsat stolni tenis moguće je igrati na tri lokacije:

1. U dnevnom boravku u paviljonu 4: Oprema za igranje stolnog tenisa posuđuje se na recepciji uz predočenje domske iskaznice. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata. Na ovoj lokaciji stolni tenis se može igrati svaki dan od 07:00 do 22:00 sata.

2. U prizemlju zgrade restorana Kampus (kraj recepcije i uprave Studentskog naselja Trsat). Opremu za igranje stolnog tenisa moguće je posuditi se na recepciji uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 06:00 do 22:00 sata. Na ovoj lokaciji stolni tenis se može igrati od ponedjeljka do petka od 16:00 da 24:00 sata te subotom i nedjeljom od 06:00 do 24 sata.

3. Ispred paviljona 4 gdje se nalaze dva stola za igranje stolnog tenisa. Oprema za igranje stolnog tenisa posuđuje se na recepciji uz predočenje domske iskaznice. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Šah

 

Na recepciji je moguće posuditi šahovsku ploču te figure za igranje šaha. Navedeno je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

 

Pikado

 

U Studentskom naselju Trsat pikado moguće je igrati na četiri lokacije:

 

  1. U dnevnom boravku u paviljonu 4: oprema za igranje nalazi se na recepciji Studentskog naselja Trsat. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata. Na ovoj lokaciji pikado se može igrati svaki dan od 07:00 do 22:00 sata.

 

  1. U dnevnom boravku u paviljonu 1: oprema za igranje nalazi se na recepciji Studentskog naselja Trsat. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata. Na ovoj lokaciji pikado se može igrati svaki dan od 00:00 do 24:00 sata.

 

  1. U dnevnom boravku u paviljonu 2: oprema za igranje nalazi se na recepciji Studentskog naselja Trsat. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata. Na ovoj lokaciji pikado se može igrati svaki dan od 07:00 do 22:00 sata.

 

  1. U prizemlju paviljona 4: oprema za igranje nalazi se na recepciji Studentskog naselja Trsat. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata. Na ovoj lokaciji pikado se može igrati svaki dan od 00:00 do 24:00 sata.

Badminton

 

Badminton se može igrati na označenom prostoru u sklopu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi mrežu, rekete i loptice za badminton. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Košarka

 

Košarka se može igrati na otvorenom igralištu Kampus (vojno igralište) ili u dvorištu Studentskog naselja Trsat, a na recepciji je moguće posuditi loptu. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Graničar

 

Graničar se može igrati na označenom prostoru u sklopu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi loptu. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Odbojka

 

Odbojka se može igrati na dva označena terena u dvorištu Studentskog naselja Trsat. Na recepciji je moguće posuditi loptu te mrežu za odbojku. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Rukomet

 

Rukomet se može igrati na otvorenom igralištu Kampus (vojno igralište) ili u dvorištu Studentskog naselja Trsat, a na recepciji je moguće posuditi loptu. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

Vanjske sprave za vježbanje

 

U Studentskom naselju Trsat trenutno je na raspolaganju pet vanjskih sprava za vježbanje. Tri sprave nalaze se ispred paviljona 4, a dvije ispod „glave“ paviljona 2. Iste se koriste slobodno, u bilo koje vrijeme i bez prijave na recepciji. S obzirom da nisu izložene padalinama, iste se mogu koristiti bez obzira na vremenske prilike.

Teretana

 

Teretana se nalazi u prizemlju paviljona 1, a otvorena je od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od 07:00 do 21:00 sati, uz pauzu od sat vremena radi obavljanja čišćenja i dezinfekcije prostora. Od ponedjeljka do petka pauza je u vremenu od 13:00 do 14:00 sati, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 12:00 sati. Teretanu koriste korisnici smještaja u Studentskom naselju Trsat.

U teretanu se ulazi sa ključem kojeg korisnik smještaja zadužuje na recepciji Studentskog naselja Trsat. Teretanu smiju koristiti samo oni korisnici smještaja koji potpišu Izjavu o korištenju teretane te koji poštuju Kućni red o korištenju teretane. Izjava se potpisuje na recepciji Studentskog naselja Trsat.

Za sve informacije vezane za korištenje teretane korisnici smještaja mogu se obratiti osoblju recepcije ili upravi Studentskog naselja Trsat na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Ostala ponuda


Osim navedenog, na recepciji Studentskog naselja Trsat moguće je posuditi i:

- Frizbi

- Komplet za streličarstvo: luk, strijelu i metu

- Pumpu za lopte

- Set reketa za tenis na pijesku

- Zmaj

Na nekoliko lokacija u Studentskom naselju Trsat nalazi se meta na čičak sa pripadajućim lopticama koje studenti mogu koristiti slobodno u radno vrijeme prostora. Riječ je o lokacijama:

- Dnevni boravak u paviljonu 1. Na ovoj lokaciji oprema se može koristiti svaki dan od 00:00 do 24:00 sata. 

- Dnevni boravak u paviljonu 4: na ovoj lokaciji oprema se može koristiti svaki dan od 07:00 do 22:00 sata

- Prostor u prizemlju restorana Kampus (prostor za igranje PlayStationa): na ovoj lokaciji oprema se može koristiti od ponedjeljka do petka od 16:00 da 22:00 sata te subotom i nedjeljom od 06:00 do 22 sata.

Biljar

 

Stol za biljar nalazi se u dnevnom boravku u paviljonu 1, a opremu za biljar (štapovi i loptice) je moguće posuditi na recepciji. Igranje biljara se ne naplaćuje. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 06:00 do 22:00 sata.

2. Ponuda Studentskog naselja Ivan Goran KovačićMali nogomet

Mali nogomet može se igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za nogomet. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Stolni tenis

 

Stolni tenis može se igrati na dvorištu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Oprema za igranje stolnog tenisa posuđuje se na recepciji uz predočenje domske iskaznice. Opremu je moguće posuditi svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Šah

 

Na recepciji je moguće posuditi šahovsku ploču te figure za igranje šaha. Navedeno je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Badminton

 

Badminton se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi mrežu, rekete i loptice za badminton. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Košarka

 

Košarka se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za košarku. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Vanjske sprave za vježbanje

 

U Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić trenutno je na raspolaganju četiri vanjskih sprava za vježbanje. Iste se nalaze u dvorištu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, između objekata 3 i 4. Sprave se koriste slobodno, u bilo koje vrijeme i bez prijave na recepciji.

Odbojka

 

Odbojka se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za odbojku te mrežu. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Teretana

 

Teretana se nalazi u prizemlju paviljona 1, a otvorena je od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od 07:00 do 21:00 sati.

 

U teretanu se ulazi sa ključem kojeg korisnik smještaja zadužuje na recepciji Studentskog naselja Trsat. Teretanu smiju koristiti samo oni korisnici koji potpišu Izjavu o korištenju teretane te koji poštuju Kućni red o korištenju teretane. Izjava se potpisuje na recepciji Studentskog naselja Trsat.

 

Za sve informacije vezane za korištenje teretane korisnici se mogu obratiti osoblju recepcije ili upravi Studentskog naselja Trsat na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prostor za istezanje i gimnastiku

 

Prostor za istezanje i gimnastiku nalazi se na 9. katu objekta 1 u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić. U prostor se ulazi sa ključem kojeg korisnik smještaja zadužuje na recepciji Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Za sve informacije vezane za korištenje teretane korisnici smještaja mogu se obratiti osoblju recepcije ili upravi Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Rukomet

 

Rukomet se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za rukomet. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

 

Graničar

 

Graničar se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata.

Ostala ponuda

Osim navedenog, na recepciji Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić moguće je posuditi i:

 

- Frizbi

- Pumpu za lopte

- Zmaj

- Metu na čičak

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo