Studentski centar Rijeka

Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr
Image


Studentski centar Rijeka je u listopadu 2020. godine pokrenuo mozaični portal pod nazivom Svjetionik. Riječ je o portalu koju donosi informacije koje su obrađene u revijalnom stilu.  Na portalu se stoga objavljuju novosti, informacije, događaji, predstavljaju se studentski projekti i projekti Studentskog centra Rijeka.  Ukazuje se na usluge i zanimljivosti iz našeg spektra djelovanja a to su prehrana, smještaj, zapošljavanje i aktivnosti organizirane kroz djelatnost organizacija slobodnog vremena, a jednako se vodi briga i o projektima Sveučilišta u Rijeci te svih njegovih sastavnica kao i projektima Veleučilišta u Rijeci. 

 Posebna pažnja se daje studentskim temama te temama o zdravom životu te ekologiji.Ponosni smo i na tekstove kroz koje analiziramo te se referiramo i na neke aktualne događaje u društvu. Objavljujemo i razgovore s radnicima Centra.Svjetionik već ima stalne rubrike kao što su Najdraže jelo naših kuhara gdje kroz recepte zapravo imate mogućnost upoznati naše kuhare i kuharice, zatim je tu Virtualna izložba Foto grupe Baltazar – grupa koja djeluje unutar Centra i njeguje sedmu umjetnost odnosno fotografiju.  Tu je i rubrika Upoznajte naše objekte – gdje našim korisnicima predstavljamo naš ugostiteljski portfelj, ali i ciklus članaka koje objavljujemo pod nazivom Brini o zdravlju gdje donosimo savjete o zdravom načinu života.Cilj je takvim pristupom još se više približiti studentima i studenticama, ali i vanjskim gostima te dobiti stalne čitatelje, koji će nas vjerno pratiti.

Uredništvo portala uvijek je otvoreno za suradnju stoga prijedloge, želje, ali i sugestije šaljite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Čitajte nas i pratite na svjetionik.scri.hr, a ako želite neku temu čitati na Svjetioniku – kontaktirajte nas!

 

Image
DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo