Svjetionik


Studentski centar Rijeka je u listopadu 2020. godine pokrenuo mozaični portal pod nazivom Svjetionik. Riječ je o portalu koju donosi informacije koje su obrađene u revijalnom stilu.  

 

Na portalu se stoga objavljuju novosti, informacije, događaji, predstavljaju se studentski projekti i projekti Studentskog centra Rijeka.  

 

Ukazuje se na usluge i zanimljivosti iz našeg spektra djelovanja a to su prehrana, smještaj, zapošljavanje i aktivnosti organizirane kroz djelatnost organizacija slobodnog vremena, a jednako se vodi briga i o projektima Sveučilišta u Rijeci te svih njegovih sastavnica kao i projektima Veleučilišta u Rijeci. 

 

Posebna pažnja se daje studentskim temama te temama o zdravom životu te ekologiji.

 

Ponosni smo i na tekstove kroz koje analiziramo te se referiramo i na neke aktualne događaje u društvu. Objavljujemo i razgovore s radnicima Centra.

 

Svjetionik već ima stalne rubrike kao što su Najdraže jelo naših kuhara gdje kroz recepte zapravo imate mogućnost upoznati naše kuhare i kuharice, zatim je tu Virtualna izložba Foto grupe Baltazar – grupa koja djeluje unutar Centra i njeguje sedmu umjetnost odnosno fotografiju.  

 

Tu je i rubrika Upoznajte naše objekte – gdje našim korisnicima predstavljamo naš ugostiteljski portfelj, ali i ciklus članaka koje objavljujemo pod nazivom Brini o zdravlju gdje donosimo savjete o zdravom načinu života.

 

Cilj je takvim pristupom još se više približiti studentima i studenticama, ali i vanjskim gostima te dobiti stalne čitatelje, koji će nas vjerno pratiti.

 

Uredništvo portala uvijek je otvoreno za suradnju stoga prijedloge, želje, ali i sugestije šaljite na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Čitajte nas i pratite na www.svjetionik.scri.hr, a ako želite neku temu čitati na Svjetioniku – kontaktirajte nas!