Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Zaposlenje

Zaposlenje u SCRI

 

Zapošljavanje radnika u Studentskom centru Rijeka

(pojmovi koji imaju rodno značenje, a koji se koriste u ovom tekstu, odnose se jednako na muški i ženski rod)
 
Studentski centar Rijeka je neprofitna ustanova osnovana od strane Sveučilišta u Rijeci. Radnici Studentskog centra Rijeka nisu državni namještenici ili službenici i plaću ne primaju iz proračuna. Studentski centar Rijeka ostvaruje sredstva za rad prodajući obroke i pružajući usluge smještaja i posredovanja u zapošljavanju studentima. Radni odnosi regulirani su Zakonom o radu i internim aktima. U Studentskom centru Rijeka zaposleno je oko 80 % kadrova u ugostiteljstvu (kuhari, pomoćna radna snaga u kuhinji), čišćenju objekata i održavanju (električari, strojari). Manji broj radnika radi u upravi, računovodstvu, općim službama, recepciji i Student servisu. Ukoliko želite raditi u Studentskom centru Rijeka predlažemo Vam da svoj životopis i ambicije dostavite emailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko već radite u Studentskom centru Rijeka, a želite promijeniti radno mjesto također predlažemo da nam svoj životopis i ambicije dostavite emailom. Kod idućeg zapošljavanja razmotriti ćemo sve zamolbe sa kvalifikacijom koja je potrebna za neko radno mjesto. Odluku o zapošljavanju donosi ravnatelj prema preporuci voditelja.

Prijaviti se mogu osobe koje su zainteresirane za potencijalno zapošljavanje na nekim od sljedećih poslova:

  • poslovi u ugostiteljstvu i to posebno za:
    • pomoćne radnike/radnike na raznim mjestima (za navedeno radno mjesto mogu se javiti osobe sa osnovnom školom, srednjom školom i visokom kvalifikacijom), pomoćne kuhare/kuhare, ugostiteljske radnike na posluživanju/konobare- blagajnike
  • u službi održavanja visoka ili srednja stručna sprema tehničkog smjera - inženjer/ mag. inženjer, vodoinstalater, bravar; iznimno su moguće i druge struke i znanja za ostale poslove u održavanju.
  • na uredskim (administrativnim) poslovima i poslovima na recepciji  magistar/magistra ekonomije ili magistar/magistra prava; visoka i viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, a naročito na poslovima komercijale, nabave i hotelijerstva.
  • na poslovima financija visoka stručna sprema smjera ekonomije i bankarstva.
  • u službama kontrole i sigurnosti na radu visoka stručna sprema smjerovi sanitarnog inženjerstva, nutricionizma, zaštite okoliša, analize zdravstvene ispravnosti, sigurnosti na radu, zaštite od požara, kontrole kvalitete.
  • na poslovima organizacije slobodnog vremena studenata traži se visoka stručna sprema humanističkog studija.

 
Za posao na nepuno radno vrijeme (4 sata dnevno)  mogu se prijaviti i zainteresirani umirovljenici strojarske, tehničke, građevinske, ugostiteljske, ekonomske, pravne i druge struke koji su za vrijeme aktivnog radnog staža radili u navedenoj struci.

Svi poslovi se obavljaju uglavnom u dvije smjene, radnim danom, subotom i nedjeljom.
 
Sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21), članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata (NN 84/21), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19) te članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20)  svim zainteresiranim braniteljima, kao i svim osobama navedenim u prethodnim člancima, a koje ostvaruju pravo na prednost pri zapošljavanju te koje se u životopisu na to pravo pozivaju, prilikom zapošljavanja u Studentskom centru Rijeka navedena okolnost uzet će se u obzir prilikom razmatranja životopisa. Navedeno se odnosi i na interno zapošljavanje. Ukoliko želite raditi u Studentskom centru Rijeka predlažemo Vam da svoj životopis i ambicije dostavite emailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi zahtjevi će se obraditi, a kandidati će biti pozvani na razgovor.  Potencijalni radnici mogu biti upućeni na liječnički pregled doktoru medicine rada.

Ukoliko u roku od godine dana ne bude novih zapošljavanja životopisi se eventualno dostavljenom dokumentacijom vraćaju na upit potencijalnim kandidatima ili se uništavaju.


NATJEČAJI:

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo