Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

SLOBODNO VRIJEME U SN IVAN GORAN KOVAČIĆ

Studentima smještenim u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić na raspolaganju je PlayStation 5. Prije početka korištenja PlayStationa 5 studenti se moraju javiti recepciji. Na raspolaganju su sljedeće igrice:

FIFA 22

NBA 2K22

IT TAKES TWO

OVERCOOKED! + OVERCOOKED! 2

CRASH BANDICOOT 4: IT'S ABOUT TIME

Mali nogomet

Mali nogomet može se igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za nogomet. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice.

Šah

Na recepciji je moguće posuditi šahovsku ploču te figure za igranje šaha. Navedeno je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Stolni tenis

Stolni tenis može se igrati na dvorištu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Oprema za igranje stolnog tenisa posuđuje se na recepciji uz predočenje domske iskaznice.

Badminton

Badminton se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi mrežu, rekete i loptice za badminton. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Košarka

Košarka se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za košarku. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Vanjske sprave za vježbanje

U Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić trenutno je na raspolaganju četiri vanjske sprave za vježbanje. Iste se nalaze u dvorištu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, između objekata 3 i 4. Sprave se koriste slobodno, u bilo koje vrijeme i bez prijave na recepciji.

Odbojka

Odbojka se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za odbojku te mrežu. Opremu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Teretana

Za sve informacije vezane za korištenje teretane korisnici se mogu obratiti osoblju recepcije SN Ivan Goran Kovačić, email je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prostor za istezanje i gimnastiku

Prostor za istezanje i gimnastiku nalazi se na 9. katu objekta 1 u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić. U prostor se ulazi s ključem kojeg korisnik smještaja zadužuje na recepciji Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Za sve informacije vezane za korištenje teretane korisnici smještaja mogu se obratiti osoblju recepcije ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rukomet

Rukomet se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za rukomet. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Graničar

Graničar se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu. Loptu je moguće posuditi uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Društvene igre

Društvene igre moguće je, uz predočenje domske iskaznice, posuditi na recepciji Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić i to svaki dan u vremenu od 07:00 do 22:00 sata. U Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić u ponudi imamo društvene igre:

- UNO

- TIP TOWER

- PICTIONARY

- 5 SEKUNDI SEKUND

- ACTIVITY ORIGINAL

- ORIGINAL ALIAS

- MONOPOLY, GAME OF THRONES

- DIXIT

- DIXIT DAYDREAMS I DIXIT HARMONIES

- KARTE ZA BELOT

- CLUEDO

- FRUSTRATION!

- CODENAMES

- KARTE TRIESTINE

- RUMMIKUB

- DRAW OUT

- KARTE ZA POKER

- CATAN (osnovna igra)

- CATAN POMORCI (proširenje)

- SCRABBLE

- TWISTER

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo