Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Slobodno vrijeme

SLOBODNO VRIJEME

 

Jedna od djelatnosti Studentskog centra Rijeka jest i organizacija slobodnog vremena studenata, a u okviru koje pratimo želje i potrebe studenata Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci.

Aktivnosti koje se organiziraju u okviru ove djelatnosti uvijek su na dobrovoljnoj bazi, smišljene su u suradnji sa studentima temeljem provedenih anketa, a radi se o programima koji su društveno – kulturnog, zabavnog, znanstvenog, sportskog, ali i ekološkog karaktera.

Plan i program događanja u ovkviru ove djelatnosti kreiraju se semestralno za svaku akademsku godinu (zimski i ljetni semestar), a program se objavljuje na društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu te na portalu Svjetionik – www.svjetionik.scri.hr. Za neka događanja korisnici naših usluga informacije dobivaju interno putem email adresa.

Slobodno vrijeme važna je sastavnica u životu mladih te temelj za razvoj socijalnih i komunikacijskih vještina, suradnje te kreativnog izražavanja.

Studentski centar Rijeka posljednjih godina dosta ulaže u podizanju kvalitete sadržaja aktivnosti iz djelatnosti slobodnog vremena, a sve kako bi boravak studenata u smještajnim kapacitetima SN Trsat i SN IGK -a bio što ugodniji, ali i zabavniji.

U okviru Službe za organizaciju slobodnog vremena studenata organiziraju se izleti, radionice, sportski susreti, prezentacije, ali i studentske zabave. Sve aktivnosti redovito se objavljuju na mrežnim stranicama te, portalu Svjetionik.

Imaš ideju ili pitanje?
Piši nam!

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo