Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Izleti, radionice


Studentski centar u Rijeci kroz djelatnost slobodno vrijeme studenata organizira široku lepezu i drugih aktivnosti kao što su studentske zabave, izleti, radionice, predavanja, kvizovi, izložbe. Aktivnosti se oglašavaju na digitalnim platformama SCRI -a, a to su Facebook, Instagram zatim portal Svjetionik odnosno za mlade sve popularniji kanal TikTok. Bez obzira na interese, u osmišljenome programu se uvijek može pronaći nešto za svakoga. Događaji se održavaju ili u SN Trsat (Akvarij, kutak za slobodno vrijeme u sklopu restorana Kampus) ili u SN IGK (prmjerice menza kviz).

Tu su i suradnje s mnogim riječkim kulturnim ustanovama i stručnjacima iz umjetničkog područja, a velika pažnja se posvećuje sportu; svi korisnici smještaja imaju mogućnost rekreacije te posudbi sportskih rekvizita. U tu svrhu SCRI je dosta uložio i u sportsku infrastrukturu to jest u opremanje igrališta. SCRI kroz organizaciju svojih programa surađuje s raznim studentskim organizacijama, ali i ostalim sastavnicama riječkog Sveučilišta.

Velika nam je želja studentskoj populaciji u našem gradu, a koja je izabrala riječko Sveučilište različitim događanjima obogatiti studentski život te im pružiti nešto više tijekom studiranja.

Stoga pridružite nam se i istražite što sve možete naučiti kroz aktivnosti SCRI -a.

Zaprati nas!

Facebook

Instagram

Svjetionik

Tik Tok

Linkedin

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo