Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Smještaj gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci

Smještaj gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci

 

U posljednjih nekoliko godina povećana je potražnja za smještajem gostujućih profesora, predavača, istraživača, studenata i drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci. Gostima su na raspolaganju smještajni kapaciteti u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić te u Studentskom naselju Trsat.

 

Za smještaj profesora, znanstvenika, drugog nastavnog i nenastavnog osoblja te drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić na raspolaganju su dvokrevetni apartmani, a u Studentskom naselju Trsat jednokrevetne sobe. Radi se o smještajnim jedinicama sa vlastitom kupaonicom te kuhinjom. Smještajne jedinice su u organizacijskom, arhitektonskom, tehničkom, ekonomskom i prostornom smislu osmišljeni kako bi gostima omogućili kvalitetne uvjete za život i rad po suvremenim standardima.

 

Za smještaj gostujućih studenata u pravilu se nudi se smještaj u studentskim sobama čija raspoloživost ovisi o popunjenosti kapaciteta od strane studenata Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci.

 

Kako bi se izvršila rezervacija smještaja te obračunale nesubvencionirane cijene smještaja iz Cjenika nesubvencioniranog smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka, potrebno je da Sveučilište u Rijeci, Veleučilište u Rijeci ili sastavnica Sveučilišta u Rijeci (u čijoj organizaciji dolazi gost) Studentskom centru Rijeka pošalje narudžbenicu za smještaj koja je ispunjena, potpisana i ovjerena od strane odgovorne osobe sastavnice. Sve informacije vezane za smještaj te raspoloživost smještajnih kapaciteta možete dobiti putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


DOKUMENTI:

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo