Studentski centar Rijeka

Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Smještaj gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci

Smještaj gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci


U posljednjih nekoliko godina povećana je potražnja za smještajem gostujućih profesora, predavača, istraživača, studenata i drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci. Gostima su na raspolaganju smještajni kapaciteti u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić te u Studentskom naselju Trsat.

 

Za smještaj profesora, znanstvenika, drugog nastavnog i nenastavnog osoblja te drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić na raspolaganju su dvokrevetni, a u Studentskom naselju Trsat jednokrevetni apartmani. Svi apartmani su u  organizacijskom, arhitektonskom, tehničkom, ekonomskom i prostornom smislu osmišljeni kako bi gostima omogućili kvalitetne uvjete za život i rad po suvremenim standardima.

 

Za smještaj gostujućih studenata nudi se smještaj u studentskim sobama čija raspoloživost ovisi o popunjenosti kapaciteta od strane studenata Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci.

 

Napomena: Smještaj u Studentskom naselju Trsat organiziran je u skladu sa projektom „Studentski smještaj na kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza (TRIS)“. U Studentskom naselju Trsat smještaj se nudi isključivo osobama koje dolaze kao gosti Sveučilišta u Rijeci / sastavnica Sveučilišta u Rijeci te njihov boravak ne predstavlja ekonomsku aktivnost (komercijalizaciju) već je isti povezan sa djelatnostima Sveučilišta u Rijeci / sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

 

Kako bi se izvršila rezervacija smještaja, potrebno je da sastavnica Sveučilište u Rijeci / sastavnica Sveučilišta u Rijeci (u čijoj organizaciji dolazi gost) Studentskom centru Rijeka pošalje narudžbenicu za smještaj koja je ispunjena, potpisana i ovjerena od strane odgovorne osobe sastavnice. Sve informacije vezane za smještaj te raspoloživost smještajnih kapaciteta možete dobiti putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DOKUMENTI:

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo