Studentski centar Rijeka

Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Obavijesti

Odluka o raspisivanju natječaja

Raspisuje se natječaj za izbor ravnatelja Studentskog centra Rijeka.

Natječaj za ravnatelja (.pdf)

Odluka o raspisivanju natječaja (.pdf)

RADNA VREMENA OBJEKATA PREHRANE I TRGOVINE STUDENTSKOG CENTRA RIJEKA ZA VRIJEME USKRŠNJIH BLAGDANA (17.-18.4.2022) (broj 39)

Važna obavijest za sve korisnike smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka: Ukidanje epidemioloških mjera

 

Obavještavamo sve korisnike smještaja da se od sutra, 9.4.2022. godine, ukidaju sve epidemiološke mjere i upute u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka osim niže navedenih osnovnih epidemioloških mjera:

  1. Svakodnevno primjereno čišćenje prostorija (kao i prije pandemije)
  2. Redovito i pravilno pranje ruku:

https://www.hzjz.hr/wpcontent/uploads/2020/03/Pranje_ruku_.pdf.  

  1. Provjetravanje prostora u kojem se boravi više puta dnevno
  2. Maske nisu obavezne no korisnici smještaja mogu ih nositi ukoliko smatraju da su im potrebne. Maske se preporučuju svim osobama s kroničnim bolestima koje mogu dovesti do težih oblika bolesti COVID-19 ukoliko im zdravstveno stanje omogućuje nošenje maske.

 

Ovime se dokument „Epidemiološke mjere, upute i preporuke namijenjene korisnicima smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka, a vezano uz epidemiju virusa SARS-CoV-2“ stavlja van snage te se više ne primjenjuje.

 

Na sljedećoj poveznici dostupna je preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

Studentski centar Rijeka

Odjel smještaja

COVID-19 MJERE, UPUTE I PREPORUKE U OBJEKTIMA SMJEŠTAJA STUDENTSKOG CENTRA RIJEKA

 

Poštovani studenti,

U nastavku možete vidjeti dokument Epidemiološke mjere, upute i preporuke namijenjene korisnicima smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka, a vezano uz epidemiju virusa SARS-CoV-2. Dokument je napravljen na temelju mjera, preporuka i uputa nadležnih pravnih osoba, a namijenjen je svim korisnicima smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka: studentima, profesorima, nastavnom i nenastavnom osoblju, znanstvenicima i svim drugim gostima koji koriste uslugu smještaja u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka.

Dokument je podložan izmjenama uslijed promjena mjera, uputa i preporuka od nadležnih tijela Republike Hrvatske. Korisnici smještaja dužni su redovito pratiti sve izmjene i ažuriranja ovog dokumenta.

Verzija na engleskom jeziku dostupna je ovdje.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju te poštivanju svih epidemioloških mjera, uputa i preporuka!

 

STUDENTSKI CENTAR RIJEKA

Djelatnost smještaja

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VAŽNA OBAVIJEST: Pokriće troškova stanovanja u studentskim domovima studentima čiji su domovi stradali u potresu

 

Poštovani studenti,

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dana 15. lipnja 2021. godine donijelo je Odluku o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2021. / 2022. (KLASA 602-01/21-03/00099, URBROJ: 533-04-21-0001). Odluku možete vidjeti na sljedećoj poveznici: Odluka o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2021. / 2022.

 

Ovim putem obavještavamo studente da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja u skladu s navedenom Odlukom u potpunosti snositi troškove stanovanja u studentskim i učeničkim domovima u akademskoj godini 2021./2022. studentima:

- koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2021. /2022.

- koji imaju prebivalište na području općina i gradova Sisačko-moslavačke, Zagrebačke ili Karlovačke županije i

- koji mogu Studentskom centru Rijeka dokazati da su im nekretnine na adresi njihovog prebivališta oštećene u potresu označene kategorijom N1, N2 – Neuporabljivo.

VAŽNA NAPOMENA: potrebno je zadovoljiti sva tri uvjeta.

 

Sukladno navedenom, molimo studente koji zadovoljavaju navedene uvjete da Studentskom centru Rijeka dostave dokaz da su im nekretnine na adresi njihovog prebivališta oštećene u potresu  označene kategorijom N1, N2 – Neuporabljivo.

Kao dokaz potrebno je dostaviti sljedeće:

- Izjavu

- Fotografije nekretnine na čijoj adresi korisnik smještaja ima prijavljeno prebivalište

- Uvjerenje o prebivalištu studenta te

- Druge dokumente koji se mogu uzeti u razmatranje: odluke, potvrde, rješenja itd.

 

Napomena: Na priloženim fotografijama se jasno mora vidjeti kućni broj i naljepnica na nekretnini koja dokazuje da je nekretnina oštećena u potresu i označena kategorijom N1, N2 – Neuporabljivo

 

Navedeno je potrebno dostaviti do 10. listopada 2021. godine putem poruke elektroničke pošte na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Studenti koji će pravo na subvencionirano stanovanje ostvariti naknadno (po listi čekanja), moći će nakon ostvarenja prava na subvencioniranog stanovanja pristupiti dokazivanju da im je nekretnina oštećena u potresu i označena kategorijom N1, N2 – Neuporabljivo i to dostavom istih dokumenata kao što je navedeno u tekstu iznad.

DRUŠTVENE MREŽE
footer-logo