Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Smještaj

Smještaj Studentskog centra Rijeka

0
Broj studentskih naselja
0
SN Trsat
0
Sn Ivan Goran Kovačić
Image

Smještaj

Studentski centar Rijeka nudi smještaj u dva studentska naselja i to u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić i Studentskom naselju Trsat.

Studentsko naselje Ivan Goran Kovačić nalazi se na zapadu Rijeke na adresi Branka Blečića 10. Sastoji se od 5 objekata smještaja te nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim studentskim sobama te dvokrevetnim apartmanima.

Studentsko naselje Trsat smješteno je na istoku Rijeke na adresi Radmile Matejčić 5. Naselje je otvoreno 2016. godine, a sastoji se od tri paviljona. U Studentskom naselju Trsat smještaj se nudi u jednokrevetnim i dvokrevetnim studentskim sobama te jednokrevetnim profesorskim sobama.

 

Studentski centar Rijeka studentima nudi sljedeće vrste smještaja:

  • subvencionirano stanovanje za studente koji imaju pravo na subvencionirano stanovanje i kojima Ministarstvo znanosti i obrazovanja sufinancira troškove smještaja;
  • nesubvencionirano stanovanje za Erasmus studente te druge studente goste Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci. Ovim studentima Ministarstvo znanosti i obrazovanja ne sufinancira troškove smještaja.

 

Osim studentima, Studentski centar Rijeka pruža uslugu smještaja profesorima i ostalom nastavnom i nenastavnom osoblju i drugim gostima Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci.

 

Tijekom ljeta, pravo na subvencionirano stanovanje imaju samo studenti iz članka 9. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje. Svi drugi studenti pravo na subvencionirano stanovanje mogu koristiti u periodu od 1. rujna do 15. srpnja.

 

Ljeti su slobodni kapaciteti objekata smještaja na raspolaganju za polaznike ljetnih škola, seminara, različitih vrsta edukacija i drugih događanja u organizaciji Sveučilišta ili Veleučilišta u Rijeci, a određeni broj kreveta na raspolaganju je za vanjske goste – turiste.


DOKUMENTI

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo