Studentski centar Rijeka

Ulica Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka

Kontakt

Tel. +385 51 584 530
scri.uniri@scri.hr

Obavijesti

OBAVIJEST VEZANA ZA MOGUĆNOST ZAMJENE STUDENTSKIH NASELJA

 

Poštovani studenti,

 

Raspored studenata po prioritetima, odnosno studentskim naseljima vrši se sukladno broju bodova ostvarenih na „Natječaju za ostvarivanje prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2023./2024.“ pri čemu prednost kod odabira prioriteta imaju studenti koji su ostvarili izravno pravo na subvencionirano stanovanje, odnosno studenti sukladno broju bodova (student sa više bodova dobiva odabrani prioritet). Sukladno navedenom izvršena je raspodjela studenata po studentskim naseljima Studentskog centra Rijeka (SN I.G.K. i SN Trsat) na privremenoj rang listi.

 

Studente koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje u jednom od studentskog naselja Studentskog centra Rijeka te koji žele izvršiti zamjenu dobivenog doma ovim putem obavještavamo da će zamjene biti moguće međutim tek nakon objave konačne rang liste (krajem kolovoza 2023. godine) uz dostavu imena i prezimena studenata koji mijenjaju studentska naselja. Stoga molimo studente da nam tek nakon objave konačne rang liste pošalju ime i prezime osobe koja je pristala zamijeniti se sa njima. Rok za dostavu navedenog podatka bit će objavljen nakon konačne rang liste. Uvjet za zamjenu studentskog naselja je da se mijenjaju osobe istog spola.

 

Svi studenti koji neće uspjeti pronaći adekvatnu zamjenu bit će u mogućnosti iskazati svoju želju za zamjenom naselja te će im preseljenje biti omogućeno tijekom akademske godine kada se za to stvore uvjeti (kada se u željenom studentskom naselju oslobodi krevet). Studenti će se na preseljenje pozivati sukladno broju bodova. Iskazivanje želje za zamjenom bit će moguće tek nakon objave konačne rang liste.

 

Sve molbe pristigle do objave konačne rang liste nećemo razmatrati.

Hvala Vam na razumijevanju.

 

Studentski centar Rijeka

DRUŠTVENE MREŽE
facebook
instagram
google play
app store
footer-logo